У Бурштині 16-річний хлопець викрав у місцевого ящик з іграшками

До чергової частини Галицького відділення поліції звернувся 47-річний мешканець Бурштина, повідомивши про те, що невідома особа із його подвір’я викрала паперовий ящик в якому...

До чергової частини Галицького відділення поліції звернувся 47-річний мешканець Бурштина, повідомивши про те, що невідома особа із його подвір’я викрала паперовий ящик в якому знаходились іграшки, вартістю біля 8 тисяч гривень.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 16-річний місцевий мешканець, який уже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів.

Як з’ясували, того дня зловмисник проходячи біля будинку потерпілого помітив у дворі паперову коробку. Побачивши, що довкола нікого немає, юнак поцупив ящик та з місця події втік. Після чого частину краденого продав та витратив, а іншу – поліцейські у нього вилучили.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Категорії
Новини
Новини
Loading...