Івано-Франківщина презентує туристичний потенціал у Києві на Міжнародному туристичному салоні “Україна-2017”

У заході беруть участь представники з 28 країн світу, зокрема Азербайджану, Грузії, Туреччини, Єгипту, Індії, Китаю, Перу, Еквадору, Мальдівської Республіки, Литви, Польщі, Угорщини, Словаччини,...

У заході беруть участь представники з 28 країн світу, зокрема Азербайджану, Грузії, Туреччини, Єгипту, Індії, Китаю, Перу, Еквадору, Мальдівської Республіки, Литви, Польщі, Угорщини, Словаччини, Болгарії, Греції, Італії, Франції, Чехії тощо.

Україну презентує 20 регіонів та міст у новому форматі експозиції – «Ярмарок туристичних дестинацій України».

Завдяки активній співпраці управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації і туристичного бізнесу Івано-Франківщина вперше презентує свою експозицію на великій площі спільно з туроператорами внутрішнього туризму «Еней, «Надія», «100 стежин», Асоціацією готельєрів Яремчанщини.

У рамках виставки представники області також беруть участь у заходах ділової програми, які є актуальними для розвитку регіонального туризму, зокрема: конференції: «Україна як європейська MICE дестинація», організованій Асоціацією ділового туризму України; «круглому столі», присвяченому розвитку екологічного туризму в Україні, організованому Українською асоціацією активного та екологічного туризму спільно з департаментом туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України; «круглому столі» «Використання Інтернет-технологій в сфері туризму», організованому департаментом туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Зважаючи на зростання потоків внутрішнього туризму, особлива увага на виставці приділяється просуванню унікальної природної і культурно-історичної спадщини регіонів України. UITM є ефективним інструментом для налагодження партнерських відносин між українськими і міжнародними компаніями, обміну досвідом та презентації нових туристичних маршрутів.

Презентація туристичного потенціалу області організована у рамках реалізації проекту ЄС «Івано-Франківська область – край для туризму».

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...