На Франківщині жінка заявила на сусідку до поліції через крадіжку телефона

До Калуського відділу поліції звернулася 27-річна місцева мешканка та повідомила про крадіжку з гуртожицької кімнати мобільного телефону марки “Самсунг Гелексі J1”. Проведеними розшуковими заходами...

До Калуського відділу поліції звернулася 27-річна місцева мешканка та повідомила про крадіжку з гуртожицької кімнати мобільного телефону марки “Самсунг Гелексі J1”.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисниці. Ним виявилась 30-річна місцева мешканка.

Як з’ясувалося, до потерпілої в гуртожиток прийшли у гості її знайомі. В той час коли вони вийшли з кімнати, зловмисниця привласнила залишений телефон після чого з місця події втекла. У скоєному лиходійка зізналася, мобільний пристрій правоохоронці вилучили та невдовзі повернуть власниці на зберігання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Категорії
Новини
Новини
Loading...