Тарас Клим в рапорті ФФУ: “Після речівок з нецензурними висловами на адресу президента Росії глядачі на центральній трибуні продовжували їх”

В рапорті кубкового матчу Прикарпаття-Карпати делегат ФФУ Тарас Клим, який також є президентом Івано-Франківської обласної федерації футболу, визнав порушенням речівки франківських та львівських вболівальників...

В рапорті кубкового матчу Прикарпаття-Карпати делегат ФФУ Тарас Клим, який також є президентом Івано-Франківської обласної федерації футболу, визнав порушенням речівки франківських та львівських вболівальників на адресу Володимира Путіна.

Про це повідомляє видання “Чемпіон”.

“”На 34-й і 62-й хвилинах після речівок з нецензурними висловами на адресу президента Росії зі сторони фан-сектора “Карпат” глядачі на центральній трибуні продовжували ці речівки”, – написав Тарас Клим в  поясненні до оцінки “незадовільно” поведінці вболівальників “Прикарпаття”.

Окрім того, Тарас Клим дорікнув організаторам матчу, що ті не забезпечели достатньої кількості стюардів, що призвело “до хаотичного руху великої кількості вболівальників з північної трибуни на недобудовану центральну”. Варто зазначити, Тарас Клим і сам дивився матч із недобудованої трибуни стадіону “Рух”, що є порушенням регламенту.

Категорії
Новини
Новини
Loading...