Франківські освітяни відвідали Польщу з робочим візитом

На запрошення Пьотра Єдлінскі, Президента м. Кашолін, Республіка Польща, делегація освітян м. Івано-Франківська взяла участь в офіційних урочистостях з нагоди святкування 60 річного ювілею Кашолінської загальноосвітньої школи №2...

На запрошення Пьотра Єдлінскі, Президента м. Кашолін, Республіка Польща, делегація освітян м. Івано-Франківська взяла участь в офіційних урочистостях з нагоди святкування 60 річного ювілею Кашолінської загальноосвітньої школи №2 імені Станіслава Лема, яка з 2004 року є офіційним партнером Івано-Франківської ЗШ І-ІІІ ступенів №18.

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

“Члени делегації в приміщенні уряду міста зустрілись з заступником президента м. Кашолін Пшемиславом Крижановським, директоромом відділу освіти Кшиштавом Стобецькі. У ході зустрічі було досягнуто попередню домовленість про доцільність розширення подальшої співпраці освітян Кашоліна та Івано-Франківська, а також відбувся обмін сувенірами”, – йдеться у повідомленні.

Українська делегація побувала на святковому концерті, підготовленому учнівським та педагогічним колективом Кашолінської загальноосвітньої школи №2 імені Станіслава Лема, взяла участь в урочистостях з нагоди відзначення ювілею школи, поспілкувалась з польськими колегами, ознайомились з особливостями життя, культури та побуту мешканців Західно-Поморського воєводства, організацією навчально-виховного процесу в освітніх закладах Польщі, оглянула архітектурні пам’ятки міста Кашолін.

Категорії
Новини
Новини
Loading...