16-річний хлопець, якого звинувачують у зґвалтуванні 3-річної дівчинки, може вийти під заставу

Хлопець зможе вийти на волю, якщо за нього внесуть заставу у розмірі 50 прожиткових мінімумів. А це приблизно 80 тис. грн. 27 вересня 16-річний...

Хлопець зможе вийти на волю, якщо за нього внесуть заставу у розмірі 50 прожиткових мінімумів. А це приблизно 80 тис. грн.

27 вересня 16-річний юнак підсів у автобус до трирічної дівчинки, яка перебувала разом із бабусею та 5-річним братом. Втершись у довіру, підозрюваний під приводом супроводження дітей до туалету, провів потерпілу до туалетної кабінки одного із закладів харчування, що розташовані в районі «стометрівки» у центрі Івано-Франківська. Там він, зачинившись із малолітньою дитиною у кабінці, вчинив протиправні дії щодо неї. Як наслідок, його підозрюють у розбещенні неповнолітньої.

Проте 10 жовтня голова Апеляційного суду в Івано-Франківській області Богдан Гриновецький своєю ухвалою скасував рішення міського суду. Хлопця звільнять з під варти, якщо за нього внесуть заставу у розмірі 50 прожиткових мінімумів, що дорівнює приблизно 80 тис. грн.

Суд взяв до уваги те, що юнак ще не досягнув повноліття та має проблеми зі здоров’ям.

За інформацією видання “Версії“, це не перший злочин 16-річного хлопця. 29 липня 2017 року зґвалтував 11-річного хлопця в басейні Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Чи відкрите кримінальне провадження за цим фактом в прокуратурі повідомити відмовились, мотивуючи тим, що згідно закону такі відомості є таємницею.

Категорії
Новини
Новини
Loading...