Головну новорічну ялинку України зрубають на Прикарпатті

Доставити головну новорічну ялинку з Івано-Франківська до Києва планують 3 грудня. Про це повідомив керівник громадського соціально-культурного проекту “Folk Ukraine” Ігор Добруцький. “Ми поки не...

Доставити головну новорічну ялинку з Івано-Франківська до Києва планують 3 грудня. Про це повідомив керівник громадського соціально-культурного проекту “Folk Ukraine” Ігор Добруцький.

“Ми поки не визначилися з “кандидатом”. Але 3 грудня ялинка має бути доставлена в Київ”, – сказав він.

Добруцький наголосив, що є 3 дерева висотою 25, 26 і 30 м відповідно, які претендують на цю “роль”.

Остаточне визначення пройде на початку грудня, і 3 грудня ялинка буде привезена з Івано-Франківська до Києва, повідомляє виданння “Тиждень”.

Дерево буде прикрашено ліхтариками у кольорах веселки та іграшками-метеликами.

За словами Добруцького, щодня ялина буде змінювати своє підсвічування і тільки в день відкриття і 31 грудня дерево буде підсвічено всіма відтінками веселки.

Ялина стане частиною святкової платформи на Софійській площі, яка відкриється 19 грудня.

Крім того, за словами керівника “Folk Ukraine”,  що для святкування буде задіяно на 100 км більше гірлянд і ліхтарів, а на Софіївській площі буде встановлено понад 30 світних арт-об’єктів.

“Цей Новий рік буде особливим. Гаслом святкувань буде “Неоновий рік. Світло і радість”, буде велика кількість світлових шоу, фестиваль ілюмінації”, – повідомив він.

Категорії
Новини
Новини
Loading...