Через аварію франківський спиртзавод залишився без електрики

18 жовтня через аварійну ситуацію на підстанції, яка належить спиртзаводу, даний виробничий об’єкт було знеструмлено. Без електропостачання залишилися також субспоживачі АТ “Прикарпаттяобленерго”, які заживлюються...

18 жовтня через аварійну ситуацію на підстанції, яка належить спиртзаводу, даний виробничий об’єкт було знеструмлено. Без електропостачання залишилися також субспоживачі АТ “Прикарпаттяобленерго”, які заживлюються через підстанцію спиртзаводу.

Наразі відновити електропостачання енергетикам Обленерго не вдається, оскільки працівників компанії на територію заводу не пропускають, а власники підстанції через відсутність відповідного кваліфікованого персоналу не провели необхідних організаційно-технічних заходів.

“Така незрозуміла позиція керівництва заводу унеможливує безпечне відновлення електропостачання, яке виникло через аварійне вимкнення підстанції,” – інформують на сторінці Обленерго у соцмережі.

Виходячи з цього, керівництво АТ “Прикарпаттяобленерго” звертається до уповноважених осіб спиртзаводу із закликом прискорити виконання організаціно-технічних заходів для відновлення електропостачання та не перешкоджати енергетикам у доступі до підстанції з метою проведення необхідних робіт для заживлення споживачів!

Категорії
Новини
Новини
Loading...