На Івано-Франківщині провели Єдиний стрілецький день для військовозобов’язаних підрозділів територіальної оборони

Сьогодні на полігоні військової частини 3072 у с. Старий Лисець Тисменицького району провели Єдиний стрілецький день з особовим складом організаційного ядра підрозділів територіальної оборони,...
Сьогодні на полігоні військової частини 3072 у с. Старий Лисець Тисменицького району провели Єдиний стрілецький день з особовим складом організаційного ядра підрозділів територіальної оборони, що формуються військовими комісаріатами області.

Цей захід відбувся під керівництвом військового комісара обласного військового комісаріату полковника Володимира Ярмошука та керівника апарату обласної державної адміністрації Романа Маланія, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Перед початком занять до присутніх звернувся керівник апарату обласної державної адміністрації Роман Маланій та підкреслив: «Враховуючи ті виклики, які сьогодні отримує наша країна, важливою є народна мудрість «хочеш миру – готуйся до війни». В складних для нашої держави умовах ми повинні зробити все, щоб мати не тільки боєздатну армію, а й долучити населення до розбудови територіальної оборони. Ми повинні системно організувати підготовку цих підрозділів, бо саме вони повинні стати ядром обороноздатності всіх районів і міст області».

Понад 350 військовозобов’язаних учасників навчань з Богородчанського Верховинського, Галицького, Городенківського, Коломийського, Косівського, Надвірнянського, Рогатинського, Снятинського  та Тлумацького районів отримають необхідні знання, уміння та навички з володіння тією зброєю та технікою, яку необхідно реально використовувати при організації захисту нашої країни.

Під час занять обласним військовим комісаром полковником Володимиром Ярмощуком було проведено інструктаж віськовозобов’язаних учасників навчань, які будуть вдосконалювати свою військову майстерність по дванадцяти навчальних напрямках та підкреслив, що проведення єдиного Всеукраїнського стрілецького дня є невід’ємною частиною підготовки області до ведення територіальної оборони та зміцнення обороноздатності держави загалом.

Категорії
Новини
Новини
Loading...