Івано-Франківські патрульні оперативно розшукали та затримали хлопців, які побили знайомого (фото)

31 жовтня на 102 надійшло повідомлення про бійку біля кафе на вулиці Коновальця. Патрульні оперативно прибули на виклик і застали там 18-річного хлопця з...

31 жовтня на 102 надійшло повідомлення про бійку біля кафе на вулиці Коновальця. Патрульні оперативно прибули на виклик і застали там 18-річного хлопця з тілесними ушкодженнями. Він розповів, що його побили знайомі хлопці – після цього потерпілого шпиталізували.

Очевидці розповіли патрульним, що кофнлікт трапився між потерпілим та ще чотирма хлопцями. Після бійки останні втекли, інформує прес-служба патрульної поліції.

Поліціянти вирушили на пошуки зловмисників. Згодом їх і знайшли: четверо хлопців ховалися у закинутому приміщенні на території колишнього заводу. Патрульні встановили, що всі учасники бійки з Надвірнянського району, їм від 16-ти до 22-х років. 20-річний затриманий уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.

На місце виїхала слідчо-оперативна група. Затримані хлопці заперечували свою причетність до нанесення тілесних ушкоджень, хоча на їхньому одязі були сліди крові. Тепер всі обставини справи з’ясують слідчі.

Категорії
Новини
Новини
Loading...