Збитки від негоди в Івано-Франківську склали 3 мільйони гривень

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що через шквальний вітер місцевий бюджет залишиться без трьох мільйонів гривень. Очільник Івано-Франківська росказав в ефірі «Ранкової Свободи», що хоч...

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що через шквальний вітер місцевий бюджет залишиться без трьох мільйонів гривень.

Очільник Івано-Франківська росказав в ефірі «Ранкової Свободи», що хоч негода в місті й вщухла, проте встигла наробити вартісних наслідків. Вітер зірвав декілька дахів, зокрема на вулиці Чорновола та на Центральній міській клінічній лікарні.

“Зараз виділяємо кошти з резервного фонду і в терміновому порядку замінюємо. Це – вісім дахів, які були пошкоджені протягом цієї негоди. Також понад 80 дерев впали і на проїжджу частину. На щастя, без нещасних випадків” – сказав він.

На думку Руслана Марцінківа МНС та комунальники непогано боролися зі стихією. В місті були випадки знеструмлення, але на відновлення електропостачання знадобилася щонайбільше доба.

Взагалі здійснено 510 виїздів, ми задіяли тільки 26 осіб надзвичайників, але ще близько 80 осіб наших комунальних служб – це і «Міськсвітло», наша місцева пожежна команда, муніципальна варта, яка допомагала. Тобто більше як 100 осіб були залучені саме для нас” – зазначив мер.

Івано-Франківська влада підрахувала, що на ліквідацію наслідків стихії знадобиться близько трьох мільйонів гривень. Більша частина цих коштів піде на ремонт дахів багатоквартирних будинків.

Категорії
Новини
Новини
Loading...