У Франківську посеред базару викрили незаконну “наливайку”. ФОТО/ВІДЕО

КП “Муніципальна варта” 2 листопада здійснило спецоперацію, в ході якої виявили підпільну точну з розливу алкоголю. Власники  заховали “наливайку” в одному з гаражів на...

КП “Муніципальна варта” 2 листопада здійснило спецоперацію, в ході якої виявили підпільну точну з розливу алкоголю.

Власники  заховали “наливайку” в одному з гаражів на “п’яному” базарі, що розташований на вул. Тичини в м. Івано-Франківську.

В ході спецоперації було встановлено, що підприємці не мали ліцензії на продаж алкоголю, до того ж, оскільки торгівля велась у звичайнісінькому гаражі –  відсутня елементарна санітарія та касовий апарат. 

Державна фіскальної служба  засвідчила факт продажу алкогольних напоїв без відповідних на те дозвільних документів, хоч сам власник заявляє, що має відповідні документи на ведення підприємницької діяльності

Серед відвідувачів виявились і неповнолітні особи. На них  складли протокол за статтею 156 кодексу України про адміністративні правопорушення. Робоча група закликає представників та власників торгових закладів не продавати алкоголь неповнолітнім. Не порушувати норм законодавства, бути свідомими та відповідальними. 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...