Яка доля чекає на “Сервіс-Авто”?

Сьогодні на засіданні міського виконавчого комітету відбулось обговорення ситуації з ТЦ “Сервіс-Авто”. Зокрема, депутат Івано-Франківської міської ради Сергій Борзов звинуватив мера Анушкевичуса в халатному...

Сьогодні на засіданні міського виконавчого комітету відбулось обговорення ситуації з ТЦ “Сервіс-Авто”.

Зокрема, депутат Івано-Франківської міської ради Сергій Борзов звинуватив мера Анушкевичуса в халатному відношенні до своїх обов’язків. За словами депутата, обласна прокуратура вже більше 20 днів тому зробила подання на ім’я Віктора Андрусовича з вимогою притягнути до відповідальності керівництво “Сервіс-Авто”, та з боку міської адміністрації ніякої реакції не було.

В свою чергу, міський голова запевнив, що проект рішення щодо “Сервіс-Авто” вже готовий, та під час дискусії з членами виконкому по-ньому не було досягнуто консенсусу, і тільки-но проект буде доопрацьований, виконавчий комітет його знову розгляне.

Читайте також: Чому небезпечно гуляти центром Івано-Франківська? (фото)

Окрім цього, заступник міського голови Зіновій Фітель додав, що на подання прокуратури міська влада відповіла вчасно і директор підприємства вже отримав догану.

Нагадаємо, прокуратура Івано-Франківської області звинувачує комунальне підприємство “Сервіс-Авто” в незаконному стягуванні плати за паркування. 

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...