У Раковці батьки погрожують знову не пустити дітей до школи

Таким чином батьки протестують проти зупинки будівництва нової школи. Батьківський колектив Раковецької школи (Богородчанський район) погрожує новими протестами. Вже два роки поспіль, замість святкувати...

Таким чином батьки протестують проти зупинки будівництва нової школи.

Батьківський колектив Раковецької школи (Богородчанський район) погрожує новими протестами.

Вже два роки поспіль, замість святкувати перший дзвоник, батьки місцевої малечі шкільного віку перекривають трасу та не пускають дітей до навчального закладу. Причина протестів в тому, що раковецькі школярі вчаться у аварійних приміщеннях столітнього віку. Нову ж школу, попри виділені мільйони, не можуть добудувати вже десятиріччями.

Цього року місцева малеча розпочала навчальний рік аж наприкінці версня. Тоді батьки пішли на поступки та погодлись припинити свій протест, повіривши обіцянкам чиновників. Останні запевняли, що перекриють нову школу до кінця жовтня. Та за два місяці роботи майже не просунулися. 

За цей час у старих корпусах навчального закладу стався безпрецидентний випадок: просто посеред навчального дня у одному з класів впала частина стелі. На щастя, обійшлося без жертв.

Обуренню бутьків немає меж. Як повідомили “ФРАНІВЧАНАМ” члени батьківського комітету школи, з понеділка місцеві жителі знову збираються не пустити дітей до старого навчального закладу.

“Чиновники просили повірити їм востаннє – ми повірили. Та роботи по будівництву нової школи не йдуть вперед. Нас знову обманули. Ми вже роками чуємо обіцянки про те, що школу от-от здадуть в експлуатацію і ми будемо разом з чиновниками стрічку перерізати/ F на ділі наші діти і досі вчаться в старих аварійних корпусах”, – розповідають члени батьківського комітету Раковецької школи.

Читайте також: Школи повинні подати фінансові звіти до 1 грудня

Категорії
Новини
Новини
Loading...