“Ябко”: “Браковану техніку ми не продаємо!”

Магазин “Ябко” заперечує чутки, що у їхній мережі продають вживану техніку “Apple” під виглядом нової. Вчора “Франківчани” писали про інцидент, що стався з Ярославом Румішом, коли франківець...

Магазин “Ябко” заперечує чутки, що у їхній мережі продають вживану техніку “Apple” під виглядом нової.

Вчора “Франківчани” писали про інцидент, що стався з Ярославом Румішом, коли франківець ледь не купив бракований гаджет від “Apple”. 

Ярослав замовив новенький Iphone, однак на пристрої знайшлись дефекти. Коли продавці розпакували 2 інші “яблучка”, пильний покупець зміг знайти й на них потертості та подряпини. 

У “Ябко” дали відповідь на наш лист з проханням прокоментувати описану ситуацію. Вони спростовують усі претензії Ярослава та кажуть, що браковану техніку не продають. 

“Усі телефони одразу були перевірені на факт активації. Цього виявлено не було. Пану Ярославу ми одразу запропонували заміну пристроїв, в його присутності перевірили факт активації, також була запропонована знижка через незручності” – йдеться у повідомленні.

У магазині пояснюють, що їхньої вини тут нема,  а подібні речі інколи трапляються: “Бувають випадки, коли є заводський брак, але це одиничні випадки. На жаль, від такого ніхто не застрахований, це техніка, яку також виготовляють люди. При цьому ми одразу пропонуємо заміну техніки на нову , або дозволяється відмова від замовлення”  

До того ж, у разі заміни телефону не потрібно ніяких доплат, якщо ж Ви вирішили відмовитись від замовлення – кошти у повному розмірі відшкодують. 

 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...