В Івано-Франківську презентували українську друковану продукцію

Сьогодні, 9 листопада, у фортечній галереї “Бастіон” відбулось урочисте відкриття дводенної виставки-презентації “Сторінками української книги” З нагоди дня писемності та 75-річниці створення УПА свої...

Сьогодні, 9 листопада, у фортечній галереї “Бастіон” відбулось урочисте відкриття дводенної виставки-презентації “Сторінками української книги”

З нагоди дня писемності та 75-річниці створення УПА свої книги презентували прикарпатські майстри слова. Зокрема, відвідувачі зможуть ознайомитись з творчістю Івано-Франківських, Тернопільських, Закарпатських, Львівських поетів та письменників.  

Презентація пройшла під гаслом: “Читаємо українське. Читаємо українською”. Організатори хочуть популяризувати українське слово, вітчизняних видавців та авторів.

Усі літературні новинки надруковані виключно в українських видавництвах: «Апріорі», «Урбіно», «Світ», «Богдан», «Джура», «Лілея НВ», «Місто НВ», «Дискурсус». Свої книжкові екземпляри представили й деякі українські університети, серед яких Франківські, Львівські та Тернопільські виші. 

Серед книжкового розмаїття кожен зможе обрати книгу до душі. Читачам є з чого вибирати: від наукової літератури до віршів, художніх та дитячих творів. Особливу увагу організатори звертають на маленьких гостей: для них завтра, 10 листопада, проведуть театралізовану літературну вікторину «У казки на гостинах». 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...