Батьки учнів аварійної школи вийшли на протест

У четвер, 9 листопада, під стінами Івано-Франківської ОДА зібрались невдоволені батьки школярів Раковецької загальноосвітньої школи. Батьки уже не взмозі терпіти ремонтні роботи у школі,...

У четвер, 9 листопада, під стінами Івано-Франківської ОДА зібрались невдоволені батьки школярів Раковецької загальноосвітньої школи.

Батьки уже не взмозі терпіти ремонтні роботи у школі, які тривають сьомий рік. Зведення нової школи розпочалося ще у 2011 році, однак до 2013 року заклали лиш фундамент. Батьки кажуть, що роботи починаються лише тоді, коли вони виходять на протести. Три роки підряд перше вересня вони починають із протестів.

Весь цей час, діти змушені навчатись в абсолютно непридатних приміщеннях, зведених ще у минулому столітті. 

Як писали “ФРАНКІВЧАНИ” раніше, після того, як впала стеля в одному з класів, батьки почали “бити на сполох”. В Раковецькій аварійній школі вчаться понад 200 учнів.  Зараз вони ходять на уроки в сільську раду та місцевий садочок.

Поговорити з батьками зголосилися заступники голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк та Марія Савка. Посадовці обіцяють, що заплановані роботи будуть виконані в найшвидші терміни. Вони уже знайшли субпідряника та 1 мільйон гривень на ремонт освітнього закладу.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...