На Прикарпатті п’яний чоловік убив рідного батька

Вчора, 8 листопала, до Рожнятівських правоохоронців надійшов дзвінок від фельдшера с. Дубшари, який повідомив  що його 39-річний односельчанин знайшов свого 78-річного батька мертвим. Син та батько мешкали...

Вчора, 8 листопала, до Рожнятівських правоохоронців надійшов дзвінок від фельдшера с. Дубшари, який повідомив  що його 39-річний односельчанин знайшов свого 78-річного батька мертвим.

Син та батько мешкали в одному будинку та часто конфліктували через тягу молодшого до чарки.

Під час такого останнього конфікту, син напідпитку побив свого батька. Через численних ударів по тілу та голові, пенсіонер помер.   

Після скоєного підозрюваний вийшов з будинку, а повернувшись виявив батькове тіло без ознак життя.

Судово-медична експертиза встановила, що причиною смерті стала закрито черепно-мозгова травма. В чоловіка почався набряк та набухання головного мозку, а після стався крововилив.

Правоохоронці затримали підозрюваного. Йому  оголошено підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Це уже друга подібна трагедія на Прикарпатті за останні дні. 

Нагадаємо,  у вівторок, 7 листопада, на Коломийщині чоловік задушив свою “товаришку по чарці. 32-річна господиня будинка та її 38-річний співмешканець на протязі цілого дня розпивали спиртні напої поки між ними не виник конфлікт. Будучи добряче напідпитку чоловік спершу побив жінку, а потім власноруч задушив.

Категорії
Новини
Новини
Loading...