На Івано-Франківщині затримали банду, що обкрадала будинки та зберігала наркотики

У Долині правоохоронці затримали чотирьох місцевих жителів, яких підозрюють у серії крадіжок. Наприкінці жовтня в місті Болехові невідомі обікрали помешкання, з якого винесли значну...

У Долині правоохоронці затримали чотирьох місцевих жителів, яких підозрюють у серії крадіжок.

Наприкінці жовтня в місті Болехові невідомі обікрали помешкання, з якого винесли значну суму грошей, ювелірні вироби із дорогоцінних металів та цінні речі.

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили причетність до цього злочину групи жителів Долинського району. Під час обшуку в їхніх домівках поліцейські виявили майно, що було викрадено з будинку в Болехові, а також багато речей, які можуть бути викраденими з інших помешкань. Крім того, оперативники знайшли боєприпаси та наркотики.

Чотирьох осіб затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Їх підозрюють у вчиненні крадіжок в особливо великих розмірах.

За даними поліції, один із затриманих уже притягувався до кримінальної відповідальності як учасник організованої групи, що вчинила обкрадала людец на території Івано-Франківської області.  Ще один затриманий є підсудним за незаконне поводження з вогнепальною зброю та продаж наркотиків.

Напередодні затримані придбали собі дорогі автомобілі, то ж правоохоронці перевіряють чи не були вони придбані за вкрадені кошти. Та чи не роздарували або розтратили вони награбоване майною

Триває досудове розслідування. Чоловіки можуть сісти за ґрати на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Категорії
Новини
Новини
Loading...