Перспективи додаткового фінансування Прикарпатських ОТГ

В готелі «Карпатські зорі», що в місті Яремче, відбувся форум «КАРПАТИ DOBRE Буст: Розвиток громад та їх економіки» для об’єднаних територіальних громад Івано-Франківщини. Форум...
В готелі «Карпатські зорі», що в місті Яремче, відбувся форум «КАРПАТИ DOBRE Буст: Розвиток громад та їх економіки» для об’єднаних територіальних громад Івано-Франківщини.

Форум відбувся в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Зараз відомо, що  сім новоутворених об’єднаних територіальних громад Прикарпаття зможуть отримати додатковий ресурс для економічного розвитку своїх громад, – пише  прес-служба ОДА.

У перший день форуму його учасники в групах ознайомлювалися з інструментами сприяння розвитку громад та їх економіки та залучення громадськості до процесу розвитку громад та їх економіки. Наступного дня – вивчали можливості та перспективи залучення додаткового фінансування через впровадження грантів і програм міжнародної технічної допомоги та, зокрема, можливості для громад від співпраці з Програмою DOBRE.

У рамках форуму учасники мали можливість безпосередньо поспілкуватися з представниками сучасного та інноваційного бізнесу Прикарпатського регіону та побачити ефективність від співпраці бізнесу, влади та громадськості на окремих прикладах.

Категорії
Новини
Новини
Loading...