Американський астронавт вивісив український стяг на МСК під час прямого ефіру

На Міжнародній космічній станції під час телемосту космонавт Ренді Бреснік відповідав на питання українців. Модератором зустрічі стала посол Сполучених Штатів Америки в Україні Міла Йованович. ...

На Міжнародній космічній станції під час телемосту космонавт Ренді Бреснік відповідав на питання українців. Модератором зустрічі стала посол Сполучених Штатів Америки в Україні Міла Йованович. 

Про це повідомляє “Голос Америки”. 

Космонавт давав відповіді на питання зацікавлених, і дав декілька порад майбутнім українським астронавтам. 

“Український прапор у мене з минулого року. Я отримав його в Дніпрі, коли там був зі своєю родиною. Там народився мій син. І тому ми повернулися туди всією сім’єю, провели кілька днів у Новомосковську, а потім ще кілька днів у Києві. Ось звідти у мене прапор. Я взяв його з собою. І я планую його привезти назад, — розповів Бреснік.

Астронавт додав: у космосі найбільше сумує за “земною” їжею, запахами та навіть змінами погодних і температурних умов. Також не вистачає людського спілкування.

Ренді Бреснік порадив майбутнім дослідникам космосу займатися улюбленою справою — незалежно від того, що це — геологія, математика чи інші природничі науки.

Телеміст з космонавтом відбувся на початку листопада. Однак, інформація про подію набула розголосу тільки зараз.

Категорії
Новини
Новини
Loading...