Олександр Шевченко: «УКРОП при владі не для того, аби отримувати відкати. Ми працюємо для людей»

Народний депутат України Олександр Шевченко зустрівся із мешканцями округу. Традиційний діалог із франківчанами пройшов у дружній атмосфері. Нардеп розповів про кошти, залучені на  ремонти...

Народний депутат України Олександр Шевченко зустрівся із мешканцями округу.

Традиційний діалог із франківчанами пройшов у дружній атмосфері. Нардеп розповів про кошти, залучені на  ремонти доріг та об’єктів соціальної сфери: садочків, шкіл, спортзалів. На них нардепу вдалось пролобіювати виділення майже 38 мільйонів гривень. До слова, за даними громадської мережі ОПОРА, саме Олександр Шевченко – один із найактивніших депутатів по залученню коштів щодо здійснення заходів соціально-економічного розвитку округу.

«У нас правила прості: УКРОП  у владі не для того, аби отримувати відкати, брати хабарі. Я працюю у Верховній Раді для людей. Аби українці могли нормально жити, вчитись, лікуватись, працювати, відпочивати. Це мій головний принцип», – сказав Олександр Шевченко.

Традиційно говорили і про франківські дороги. Тільки за останній рік буковелівська фірма «ПБС» зробила майже 200 кілометрів шляхів. У Івано-Франківську це вулиці Набережна, Ленкавського, Кармелюка. За новітніми технологіями холодного ресайклінгу, нині триває ремонт вулиці Білої. До того ж, нещодавно «ПБС» здала у експлуатацію міст через Бистрицю Солотвинську, який облаштували у рекордно короткі терміни. Натомість франківчани поцікавились, коли ж врешті візьмуться за будівництво пасічнянського моста.

«Мої прогнози: міст на Пасічній, на жаль, буде ще не скоро. Таке враження, що «Свобода» робить усе тільки для власного збагачення, часом приймаючи безглузді рішення. І пасічнянський міст – тільки доказ такої злочинної діяльності», – сказав нардеп.

Також Олександр Шевченко додав, що українцям, зокрема франківчанам, не варто бути байдужими. Адже апатія і зневіреність не принесуть нам нічого доброго. Навіть у важкий час, треба працювати і приносити країні користь своєю працею.

«Я переконаний, що УКРОП на сьогодні єдина політична сила, яка так потужно набирає оберти. Нас підтримує все більше людей у всій Україні», – зазначив Олександр Шевченко.

Категорії
Новини
Новини
Loading...