Знай наших: двоє прикарпатців – серед кращих державних службовців

Нещодавно оприлюднено результати ІІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Відрадно, що у числі кращих наші краяни. Так, переможницею у номінації «Кращий спеціаліст» визнана Дімбровська Ірина Василівна...
Нещодавно оприлюднено результати ІІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Відрадно, що у числі кращих наші краяни.

Так, переможницею у номінації «Кращий спеціаліст» визнана Дімбровська Ірина Василівна – головний спеціаліст відділу соціально-економічного розвитку управління економічного розвитку, торгівлі і туризму Косівської РДА (перше місце).

 А лауреатом конкурсу став Труханівський Юрій Михайлович – начальник відділу транспорту та зв’язку управління інфраструктури та організаційно-кадрової роботи департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури ОДА (четверте місце).

Варто додати, що у третьому, заключному, етапі конкурсу, який проходив у м. Києві, брали участь державні службовці Апарату Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Секретаріату Кабінету міністрів України, міністерств, інших центральних та місцевих органів виконавчої влади: у номінації «Кращий керівник» – 23 учасники, у номінації «Кращий спеціаліст» – 24.

Конкурсними випробовуваннями для службовців стала ділова гра окремо для номінацій «Кращий керівник» і «Кращий спеціаліст», самопрезентації конкурсантів, представлення власних творчих робіт. За результатами випробовувань оргкомітетом визначені переможці та лауреати конкурсу, урочисте нагородження яких відбудеться у грудні цього року.

Категорії
Новини
Новини
Loading...