Франківці схвалюють ідею створення Центру соціальної підтримки дітей та сімей

Сьогодні, 17 листопада, під час засідання координаційної ради у справах дітей чиновники поділилися результатами соціологічного дослідження серед франківців щодо створення Центру соціальної підтримки дітей...

Сьогодні, 17 листопада, під час засідання координаційної ради у справах дітей чиновники поділилися результатами соціологічного дослідження серед франківців щодо створення Центру соціальної підтримки дітей та сімей.

Наукова робота є результатом співпраці ПНУ ім. В. Стефаника та міської влади. Поки, що презентовані проміжні результати опитування, адже воно триває з вересня по грудень 2017 року. Спеціалісти враховували думку багатьох жителів міста, серед них також були і ті, хто опинився в складних життєвих обставинах.

Більшість франківців позитивно оцінили подібну ініціативу, проте лише одиниці розуміють необхідність створення такого Центру. 

“Ми розповідали, що є така ініціатива створення Центру і люди говорили, що це потрібна річ. Але все-таки сказати впевнено «за» чи «проти» люди не могли через не, що необізнані в цьому. В цілому, 80% опитаних людей сказали, що не чули про цей проект, — пояснює голова Івано-Франківського регіонального відділення Соціологічної асоціації України, доцент кафедри філософії та соціології ПНУ ім. Василя Стефаника Ольга Максимович.

Головною рекомендацією соціологів є проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії серед жителів Івано-Франківська про функції та завдання такого центру.

Категорії
Новини
Новини
Loading...