Цими вихідними у Франківську пройде Всеукраїнський чемпіонат з волейболу

 У суботу та неділю в спортивному комплексі ІФТУНГ відбудуться матчі 2-го туру жіночого чемпіонату України з волейболу. Про це повідомили на прес-конференції волейбольного клубу...

 У суботу та неділю в спортивному комплексі ІФТУНГ відбудуться матчі 2-го туру жіночого чемпіонату України з волейболу.

Про це повідомили на прес-конференції волейбольного клубу «ПНУ-Івано-Франківськ» 17 листопада у виконавчому комітеті міської ради.

Перший тур вищої ліги приймали Чернівці, Хмельницький та Чернігів. На Буковині франківська збірна здобула перемогу в поєдинку з львів’янками.

Ректор Прикарпатського національного університету – Ігор Цепенда каже, що очікувати грандіозних результатів від команди не варто, адже волейбол у Франківську тільки починає відроджуватись.

“Ми маємо потужний потенціал, а також амбітні цілі. Прагнемо уже через 2 роки грати у суперлізі, потрібно лиш трішки підтримки. Тандем влади і спорту однозначно матиме успіх.” – розповідає Цепенда.

Міський голова розказав про вклад місцевої влади у розвиток спорту та побажав нашій збірній перемог і хороших результатів. 

“Це важливо, що ми спільно з Прикарпатським університетом відновлюєм даний спорт у Івано-Франківську. Добре, що ми наважились на такий крок. І хоч, цьогоріч, ми витратили втричі більше коштів на спорт порівняного з минулим роком, однак цього мало. Дуже відчувається брак спортивних споруд“- заявив Руслан Марцінків.

Востаннє прикарпатська збірна змагалась 4 роки тому в аматорській вищій лізі.

Завтра о 2 годині дня волейбольний клуб «ПНУ-Івано-Франківськ» боротиметься із Запоріжжям, в неділю – з Полтавою. У 2-му турі участь візьмуть 18 жіночих команд з різних областей України. Також у лютому в Івано-Франківську відбудеться передфінальний, 5-тий тур чемпіонату України з волейболу. 

Гравчиням дуже важлива підтримка вболівальників. Ректор ПНУ запрошує усіх охочих цими вихідними прийти на гру та підтримати наших краянок.  “Жіночий волейбол дуже видовищний. Той азарт, який вони створюють – несамовитий. Енергія на полі передаєтся глядачам.” – запрошує  Ігор Цепенда.

Категорії
Новини
Новини
Loading...