Працівники Центру зайнятості вчаться працювати у реформованій установі

На базі Косівської районної філії обласного центру зайнятості розпочав роботу семінар-навчання з працівниками міських, районних та міськрайонних філій обласного центру зайнятості на тему «Впровадження...

На базі Косівської районної філії обласного центру зайнятості розпочав роботу семінар-навчання з працівниками міських, районних та міськрайонних філій обласного центру зайнятості на тему «Впровадження сучасних форм та методів роботи з роботодавцями у рамках реформування державної служби зайнятості».

Директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк наголосив на трьох основних напрямах роботи служби зайнятості, а саме: співпраця з роботодавцями, профорієнтаційна робота з учнівською молоддю та інформаційна робота. Під час виступу директор зосередив увагу присутніх на тому, що метою семінару-навчання є обмін досвідом щодо організації співпраці з роботодавцями та покращення рівня кількості зареєстрованих вакансій. У цьому допоможе співпраця працівників відділу взаємодії з роботодавцями, засобів масової інформації та безпосередньо роботодавців, висвітлюючи при цьому роль служби зайнятості у успішній діяльності роботодавця.

Заступник директора-начальник відділу організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості Григорій Горбаль поінформував про результати роботи служби зайнятості області за 10 місяців 2017 року, проаналізував стан ринку праці та кількості діючих підприємств. Також наголосив на важливості роботи з новоствореними підприємствами, підвищенні ефективності взаємодії з роботодавцями та реагуванні на масове вивільнення працівників.

На семінарі фахівці відділу організації профорієнтації Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведуть тренінги «Стандарти спілкування фахівців служби зайнятості», «Профілактика емоційного та професійного вигорання», «Ефективний підбір персоналу – фактор запобігання плинності кадрів», – інформує прес-служба ОДА.

Категорії
Новини
Новини
Loading...