Пенсіонери Прикарпаття за інновації

Інновації потрохи добираються у всі структури. Та наскільки якісно впроваджуються, а головне, чи завжди люди мають з них користь.   Для забезпечення якісного інформування...
Інновації потрохи добираються у всі структури. Та наскільки якісно впроваджуються, а головне, чи завжди люди мають з них користь.

 
Для забезпечення якісного інформування пенсіонерів про розмір пенсій запроваджено обслуговування відвідувачів незалежно від місця проживання особи. Активно впроваджується електронний кабінет на веб-порталі Пенсійного фонду, користувачами якого уже стали більше 14,3 тис. прикарпатців. Про це інформують у Пенсійному фонді.
 
Та ми вирішили спитати самих пенсіонерів: чи чули вони про свої електронні кабінети та як вдається людям похилого віку з ними справлятися.
 
З’ясовується, що наші пенсіонери інновацій не бояться, а тільки вітають їх. Кажуть, якщо самі не справляться, то діти і внуки допоможуть.
 
МАРІЯ, 62 роки
 
“Я ще про електронний кабінет не чула, але то тепер не біда, навчуся. Мене внук навчив банкоматом користуватися, по Skype говорити, то і це освоїмо”.
 
ДМИТРО, 65 років
 
“Я вже користуюся. То жінки більше люблять іти в установи, відстоювати черги, щоб щось дізнатися. А я з інтернетом дружу і все шукаю тепер в Google”. 
 
ЮРІЙ, 65 років
 
“Ще не чув. але приїде дочка, скажу, щоб показала. Але я мало вірю, що то все буде добре працювати. Буде як з тими деклараціями, що люди по ночах сиділи, щоб здати в термін, бо у них щось там постійно ламалося”
Категорії
Новини
Новини
Loading...