Раптово помер відомий франківський громадський діяч та політик

Вчора, 20 листопада, раптово помер колишній депутат Івано-Франківської міської ради Володимир Чорноус. Як повідомляє “Галицький кореспондент” відомому франківцю стало погано на баскетбольному майданчику. Там екс-депутата можна...

Вчора, 20 листопада, раптово помер колишній депутат Івано-Франківської міської ради Володимир Чорноус.

Як повідомляє “Галицький кореспондент” відомому франківцю стало погано на баскетбольному майданчику. Там екс-депутата можна було бачити ледь не щодня.

Чорноусу було 50 років. Він захоплювався спортом і вів активний спосіб життя.

Біографія

Народився 23 квітня 1967 року в місті Івано-Франківську Івано-Франківської області УРСР. Громадянин України з 1991 року. Постійно проживаю на території держави Україна з моменту проголошення її незалежності.

Освіта та трудова діяльність.

У 1984 році закінчив Івано-Франківську середню школу № 10 із золотою медаллю.

Освіта вища. У 1995 році закінчив Львівський державний університет ім. І.Франка (спеціальність «Правознавство», кваліфікація: спеціаліст-юрист).

У 2003 році з відзнакою закінчив Всеукраїнську школу молодіжних лідерів (спеціальність «Управління молодіжною організацією», кваліфікація: бакалавр).

У 2005 році закінчив Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (спеціальність «Державна служба», кваліфікація: магістр).

У 2005 році з відзнакою закінчив Івано-Франківський національний університет ім. В.Стефаника (спеціальність «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізична культура», кваліфікація: спеціаліст).

У 1984-1990 роках працював столяром на Івано-Франківському заводі «Позитрон» (з перервою в 1985-1987 роках на службу в Збройних Силах).

У 1990-1993 роках – керівник Івано-Франківського філіалу кооперативу «Азія», голова кооперативу «Тайфун».

У 1993-1997 роках – юрисконсульт управління штабу армійського корпусу, облвійськомату, військових частин Івано-Франківського гарнізону.

З 1996 року – на педагогічній роботі:

асистент кафедри правознавства, асистент кафедри документознавства Івано-Франківського державного технічного університету нафти і газу (1996-2000);

старший викладач кафедри конституційного, міжнародного та адміністративного права Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника (2000-2008);

старший викладач кафедри теорії та історії держави і права Івано-Франківського факультету Національного університету «Одеська юридична академія» (з 2008 року і дотепер).

Громадська діяльність.

Депутат Івано-Франківської міської ради, член фракції «УДАР-Громадський форум», заступник голови депутатської комісії мандатної, з питань депутатської діяльності, етики, захисту прав людини, законності, взаємодії з правоохоронними органами та засобами масової інформації.

Голова тимчасової депутатської контрольної комісії з вивчення і перевірки матеріалів, викладених у публікаціях ЗМІ, щодо фактів можливих зловживань з використанням бюджетних коштів.

Керівник безкоштовної юридичної приймальні ГО «Громадський форум Івано-Франківська».

Сімейний стан.

Одружений. Дружина – Чорноус Людмила Валеріївна 1972 року народження.

Категорії
Новини
Новини
Loading...