Батьки скаржаться на незадовільне харчування у франківських школах

На прямий ефір до міського голови телефонували батьки, схвильовані якістю харчування в СШ №10. Про це Руслан Марцінків повідомив на своїй сторінці у Facebook....

На прямий ефір до міського голови телефонували батьки, схвильовані якістю харчування в СШ №10.

Про це Руслан Марцінків повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Я дуже вдячний активним батькам, які не залишаються осторонь шкільного життя своїх дітей. Завдяки ним ми можемо вчасно реагувати на проблеми і вирішувати їх. Ще раз наголошую, що харчування дітей має бути на найвищому рівні, тут халатності ніхто не допускатиме, будемо проводити стільки перевірок, скільки треба, аби діти були в безпеці. Не можемо допустити другого такого сумного випадку, який стався у ДНЗ “Ластівка” – написав мер.

У школі провели санітарну перевірку і виявили, що й справді якість харчування незадовільна.  За цим фактом розпочали службове розслідування. Очільник департементу освіти та науки – Ігор Смаль на “оперативці” розповів, що  під час роботи комісії  працівники харчоблоку ховали заборонені до продажу продукти. 

До слова, на щотижневій оперативній нараді 21 листопада, Руслан Марцінків попросив батьків повідомляти про подібні порушення харчування дітей у департамент освіти. Натомість, Ігор Смаль поскаржився, що складається враження ніби харчуванням у Франківську займаються більше, ніж навчанням. 

Читайте також: На Калущині сільську амбулаторію оновили на 800 тисяч гривень. ФОТО.

Категорії
Новини
Новини
Loading...