На Майдані у Городенці сьогодні запалає бочка

Сьогодні в Україні відзначають День Гідності та Свободи.  Від  самого ранку у містаах та селах відбуваються заходи з відзначення  початку Революціії Гідності.  У Городенці...

Сьогодні в Україні відзначають День Гідності та Свободи. 

Від  самого ранку у містаах та селах відбуваються заходи з відзначення  початку Революціії Гідності.  У Городенці на місцевому Майдані  День Гідності вирішили провести символічно.

“Запрошуються всі Городенківчани та гості міста 21 листопада у День Гідності та Свободи взяти участь у Поминальній Панахиді, що пройде на Майдані біля пам’ятника Т.Г.Шевченку. Початок панахиди о 18:00 год. Панахиду відправить отець Ігор Левицький”, – пише на своїй сторінці у Facebook голова Котиківської сільради Іван Вережак. 

Громадськість запрошують взяти участь  заході, прийти та віддати шану Героям Майдану запаливши свічки пам’яті за всіх тих, хто загинув за Україну. 

Також організатори повідомляють, що на Майдані буде встановлена бочка – символ Майдану.

“Всі учасники матимуть змогу зігрітись гарячим “майданівським” чаєм та згадати події Революції Гідності”, – пише на своїй сторінці у Facebook голова Котиківської сільради Іван Вережак.

Читайте також: У Прикарпатському університеті вшанували Героїв Революції Гідності. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...