Франківців продовжують ошукувати шахраї

Вчора до Івано-Франківського відділу поліції звернувся 31-річний місцевий мешканець та повідомив, що невідома особа його ошукала. Як з’ясували правоохоронці, потерпілий мав намір обміняти гривні...

Вчора до Івано-Франківського відділу поліції звернувся 31-річний місцевий мешканець та повідомив, що невідома особа його ошукала.

Як з’ясували правоохоронці, потерпілий мав намір обміняти гривні на долари. Для того, щоб не переплачувати, чоловік знайшов в Інтернеті оголошення про обмін гривні за вищим курсом.

Нічого не підозрюючи потерпілий зателефонував за номером вказаним у оголошенні. На дзвінок йому відповіла жінка та запевнила, що працює в одному із місцевих банків, куди потрібно потерпілому підійти аби здійснити обмін.

Проте вони виставила умову, що спершу слід перерахувати гривні на банківський рахунок, номер якого шахрайка прислала смс-повідомленням. Тільки після цього вона винесе долари. Потерпілий виконав перерахував на вказаний рахунок гроші й втратив все. Телефонний зв’язок з шахрайкою обірвався.

Читайте також: У Франківську відбулась сутичка між автомобілістом на “євроблясі” та літнім водієм.

Категорії
Новини
Новини
Loading...