У Франківську авто з американською реєстрацією збило пішохода

ДТП вчинила іномарка з американською реєстрацією. Вчора о 19:42 год. надійшло повідомлення зі служби 102 від лікаря КШМД про те, що в МКЛ-1 з...

ДТП вчинила іномарка з американською реєстрацією.

Вчора о 19:42 год. надійшло повідомлення зі служби 102 від лікаря КШМД про те, що в МКЛ-1 з тілесними ушкодженнями, отриманими внаслідок ДТП, доставлено громадянина, 1991 р.н., жителя м. Івано-Франківська.

Виїздом СОГ до лікувального закладу встановлено, що на лінію “103” надійшло повідомлення про ДТП в м. Івано-Франківську по вул. Надрічна. Прибувши на виклик, лікарі надали потерпілому першу медичну допомогу та доставили в МКЛ-1.

Також на місці події з їх слів знаходився автомобіль «Ніссан Сантре», (реєстрація США), золотистого кольору, водій, якого вчинив наїзд на пішохода.

Після цього потерпілого було направлено в ОКЛ на дообстеження.

Виїздом на місце події по вул. Надрічна встановлено, що факт ДТП із потерпілим підтвердився. На момент прибуття на місце події, автомобіля, що вчинив наїзд на пішохода, не було.

Згідно довідки ОКЛ №1160 у громадянина виявлено тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, забійної рани голови справа та перелому правої плечової кістки. 

Читайте також: У Франківську відбулась сутичка між автомобілістом на “євроблясі” та літнім водієм

Категорії
Новини
Новини
Loading...