Важкохворим прикарпатцям надали благодійну допомогу

22 листопада у приміщенні Благодійного фонду «Карітас – Івано-Франківськ УГКЦ» в селі Крихівці було організовано видачу засобів гігієни та догляду для важкохворих жителів області...

22 листопада у приміщенні Благодійного фонду «Карітас – Івано-Франківськ УГКЦ» в селі Крихівці було організовано видачу засобів гігієни та догляду для важкохворих жителів області та людей з інвалідністю.

Закупівля калоприймачів, катетерів, памперсів, пеленок поглинаючих була здійснена Благодійним фондом «Карітас – Івано-Франківськ УГКЦ» у рамках реалізації заходів обласної комплексної Програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 23.12.2016 № 402-12/2016 (зі змінами).

«Захід щодо паліативної допомоги, завдяки якому стала можливою закупівля засобів гігієни за рахунок коштів обласного бюджету, у 2017 році реалізовувався вперше. Ініціатива департаменту була підтримана як обласною державною адміністрацією, так і постійними комісіями обласної ради», – зазначив у своєму виступі виконуючий обов’язки директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації Віталій Яворський.

Отець Володимир наголосив на необхідності тісної співпраці громадських організацій з органами державної влади. Тому що лише спільними зусиллями можна досягнути хороших результатів та надати дієву допомогу людям. 

Читайте також:  В області обіцяють підняти рівень надання медичних послуг для учасників АТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...