На Прикарпатті чоловік жорстоко вбив рідну матір. ФОТО 18+

Вчора у с. Ланчин Надвірнянського району між матір’ю та п’яним сином виник конфлікт на побутовому грунті.  Тіло 50-річної жінки з явними тілесними ушкодженнями виявив...

Вчора у с. Ланчин Надвірнянського району між матір’ю та п’яним сином виник конфлікт на побутовому грунті. 

Тіло 50-річної жінки з явними тілесними ушкодженнями виявив родич, який і викликав правоохоронців. 

Слідчо-оперативна група за лічені хвилини прибула на місце злочину. З’ясувалось, що 5 грудня близько опівночі 24-річний чоловік, будучи добряче напідпитку, у спільному домі посварився з матір’ю. Під час конфлікту він її душив і бив, а потім двічі вдарив кухонним ножем у грудну клітку. Від тілесних ушкоджень жінка померла.

Підозрюваного неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки та бійки, два місяці тому він вийшов з в’язиці. Молодого чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри за вчинення злочину та обрання запобіжного заходу.

За фактом умисного вбивства розпочато кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного ув’язнення, інформує прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Читайте також: Рятувальники допомагали батькам втрапити до квартири, де зачинилась 2-річна дитина

Категорії
Новини
Новини
Loading...