Лідери Прикарпатських ОТГ ділилися своїми успіхами на форумі у столиці

У Києві завершився ІІ Всеукраїнський форум об’єднаних громад «Ініціативи, що змінюють життя», який згуртував навколо себе бізнес-спільноту, урядові структури, дипломатичні представництва, місцеве самоврядування громад....

У Києві завершився ІІ Всеукраїнський форум об’єднаних громад «Ініціативи, що змінюють життя», який згуртував навколо себе бізнес-спільноту, урядові структури, дипломатичні представництва, місцеве самоврядування громад.

Від Прикарпаття на форумі побувала делегація голів та посадовців об’єднаних територіальних громад, експертів Івано-Франківського центру розвитку місцевого самоврядування, підприємців, очолювана заступником голови облдержадміністрації Богданом Кобилянським.

Разом з іншими учасниками прикарпатці під час роботи у чотирьох сесіях мали нагоду розглянути можливості розвитку малого та середнього бізнесу в громадах, шляхи формування місцевого інвестиційного клімату та залучення інвестицій, розроблення стратегії розвитку об’єднаних територіальних громад, просторового планування території ОТГ тощо, інформує прес-служба ОДА.

На форумі головам ОТГ та експертній спільноті було презентовано перший в Україні мобільний ЦНАП.

Читайте також: В облраді встановили ліміти на ялинки

Категорії
Новини
Новини
Loading...