На Надвірнянщині зареєстровано 9 випадків гострого гепатиту в одній школі

На гепатит у школі в Білих Ославах захворіли діти та вчитель фізкультури. До ОКЦ У ДСНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення від Державної установи...

На гепатит у школі в Білих Ославах захворіли діти та вчитель фізкультури.

До ОКЦ У ДСНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення від Державної установи «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» про груповий осередок гострого гепатиту «А» в с. Білі Ослави, Надвірнянського району, Івано-Франківської області.

В період з 28.09.2017 р. по 05.12.2017 р. у ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Білі Ослави, Надвірнянського району зареєстровано 9 випадків гострого гепатиту «А» серед учнів 2-10 класів та вчителя фізкультури.

Захворілих госпіталізовано: 5 осіб – інфекційний відділ Надвірнянської центральної районної лікарні, 4 особи – обласна інфекційна лікарня м. Івано-Франківськ. Станом на 06.12.2017 р. виписано 4 особи, у тому числі 3 дитини віком до 15 років, на лікуванні залишається 5 дітей.

Державною установою «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» вживаються протиепідемічні та профілактичні заходи щодо недопущення поширення захворювання.

Ситуація перебуває на постійному контролі ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України»  та У ДСНС в Івано-Франківській області.

Читайте також: Діти атовців з Надвірнянщини побували у садибі св. Миколая

Категорії
Новини
Новини
Loading...