У поліції показали фото з місця смертельної аварії на Надвірнянщині

Подія трапилася 6 грудня близько 16:20 год на автодорозі сполученням Делятин – Раківчик. Водій, керуючи автомобілем марки “Audi A4” на іноземній реєстрації, рухаючись у напрямку...

Подія трапилася 6 грудня близько 16:20 год на автодорозі сполученням Делятин – Раківчик. Водій, керуючи автомобілем марки “Audi A4” на іноземній реєстрації, рухаючись у напрямку с. Раківчик Коломийського району не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля.

Виїздом на місце події працівники слідчо-оперативної групи встановили, що 62-річний водій, керуючи транспортним засобом, не врахував дорожню обстановку на заокругленій ділянці проїзної частини, допустив виїзд керованого автомобіля за межі проїзної частини дороги та його перекидання.

Читайте також: На Прикарпатті чоловік жорстоко вбив рідну матір. ФОТО 18+

На момент аварії у салоні авто перебували троє пасажирів –  жінки, віком 52 та 58 років, та чоловік, 53 роки. З різними ступенем тілесних ушкоджень їх доправлено до Надвірнянської ЦРЛ. Внаслідок ДТП водій через декілька годин від отриманих травм помер в лікувальному закладі.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 (“Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”) КК України. Триває досудове розслідування.

 
 

Читайте також: На Надвірнянщині трапилось ще одне криваве вбивство. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...