Прикарпатка з руху “FEMEN” провела акцію під Верховною Радою. МОТОРОШНІ ФОТО

Організація “Femen” провела свою чергову акцію, яка навіть вийшла на новий рівень. На цей раз їхня активістка зняла весь одяг. Нагадаємо, що 21 листопада,...

Організація “Femen” провела свою чергову акцію, яка навіть вийшла на новий рівень. На цей раз їхня активістка зняла весь одяг.

Нагадаємо, що 21 листопада, учасниця руху “Femen” вже робила подібну акцію під Адміністрацією Президента. У мережі з’явилася інформація, що жінка родом із Коломиї. 

Повна жінка в шапочці для купання вискочила під головну сцену мітингу біля ВР, швидко скинула з себе всі речі (взагалі все, крім шапочки), взяла в руки весло і почала свистіти в свисток.

Варто відзначити, що деякі пильні і особливо пильні громадяни все-таки розгледіли на тілі жінки труси тілесного кольору.

На грудях у ​​неї було написано “Петя” та “Міхо”, а на животі – “гребіть на х#й”. Останнє гасло жінка кілька разів прокричала, додавши “залиште народ у спокої”, пише видання “Страна.ua“.

Фактично хвилину на неї ніхто не звертав увагу. Потім з’явилися двоє хлопців і виштовхали її подалі від сцени зі словами “дура”.

Далі між ними зав’язалася невелика бійка, активістка вдарила хлопця веслом.

Вже одягнену жінку скрутила поліція. Вона продовжувала кричати “гребіть на х#й”.

Категорії
Новини
Новини
Loading...