Спорткомплекс з парковкою замість стадіону? “Укропівець” Віталій Мерінов закликає відстояти спортивний об’єкт

Стадіон на вулиці Шухевичів – місце для занять спортом. Тут полюбляють займатись як діти, так і дорослі. Загалом об’єкт – потужне спортивне ядро як...

Стадіон на вулиці Шухевичів – місце для занять спортом. Тут полюбляють займатись як діти, так і дорослі. Загалом об’єкт – потужне спортивне ядро як для розвитку спорту, так і для заняття фізичною культурою.

Але його, можливо, скоро не стане. 8 грудня, у п’ятницю, депутати Івано-Франківської обласної ради можуть дати дозвіл на спорудження спортивного комплексу (легкоатлетичного багатофункціонального манежу) з двоярусним паркінгом на 500 місць. Про це повідомив депутат-укропівець Віталій Мерінов.

«Цікаво, чи проводились громадські обговорення, брались до уваги пропозиції спортсменів, як Федерація футболу відноситься до даного питання? Сьогодні спілкувався з багатьма спортсменами з різних видів спорту – про це вони чують вперше і виступають категорично проти! Для чого будувати такі спорткомплекси на місці діючих спортивних об’єктів? Хіба в нас більше немає землі?!», – обурюється укропівець.

 На думку Віталія Мерінова, місту надзвичайно потрібні такі об’єкти, але не на території спортивних споруд. Для цього можна знайти і іншу земельну ділянку, до прикладу, територія поруч зі стадіоном “РУХ”.

«Тому закликаю усіх небайдужих мешканців міста прийти на сесію обласної ради і висловити своє невдоволення такими незрозумілими діями влади. Чекаю на вас 8 грудня о 9:40 за адресою вул. Грушевського, 21», – сказав укропівець.

Категорії
Новини
Новини
Loading...