Блискуча перемога: боксер Ломаченко відправив суперника в технічний нокаут. ВІДЕО

У Нью-Йорку чемпіон світу в першій легкій вазі за версією WBO українець Василь Ломаченко переміг Гільєрмо Рігондо технічним нокаутом. Бій пройшов за повної переваги...

У Нью-Йорку чемпіон світу в першій легкій вазі за версією WBO українець Василь Ломаченко переміг Гільєрмо Рігондо технічним нокаутом.

Бій пройшов за повної переваги українського боксера і завершився тим, що Рігондо відмовився виходити на сьомий раунд. Судячи з суддівських записок, лише після першого раунду думку рефері розходилися. Двоє суддів віддали перемогу Рігондо, а один – Ломаченко. Потім всі раунди виграв український боксер, а в шостому рефері в рингу зняв очко з кубинця за брудні дії. 

Таким чином, 29-річний Василь Ломаченко на прізвисько Hi-Tech на професійному рингу провів вже 11 боїв. Десять поєдинків виграв (8 нокаутом) і один раз програв (роздільним рішенням суддів поступився Салидо).

37-річний Гільєрмо Рігондо на прізвисько El Chacal на професійному рингу провів 18 боїв і зазнав першої поразки при 17 перемогах (11 нокаутом).

Категорії
Новини
Новини
Loading...