На Коломийщині прощаються із військовим, якому снайпер поцілив у голову. ФОТО

Сьогодні, 10 грудня, у селі Ворона Коломийського району поховали бійця Івана Дубея, якого снайперська куля ранила в голову.  Івана Дубея поранили 4 грудня. Снайпер влучив просто...

Сьогодні, 10 грудня, у селі Ворона Коломийського району поховали бійця Івана Дубея, якого снайперська куля ранила в голову. 

Івана Дубея поранили 4 грудня. Снайпер влучив просто у лоб, куля прошила мозок і зупинилася у потилиці. 7 грудня він помер у  реанімаційному відділенні лікарні імені Мечнікова у Дніпрі.

Сьогодні близько опівночі тіло загиблого привезли додому. Крім франківських волонтерів забирати Івана Дубея вирушила і матір. До рідного села Івана на Коломийщині приїхало чимало небайдужих людей, щоб провести атовця в останню путь, пише Місто.

“Чорна неділя… Проводимо в останню путь нашого побратима. Вічна память Герою!,” – написав у фейсбук Андрій Фармуга.

Іван Омелянович Дубей (позивний “Дівіді”) народився 20.01.1988 року у селі Ворона Коломийського району Івано – Франківської області. Навчався у сільській школі, працював у службі охорони та на заробітках. Змалку обожнював футбол, брав участь у змаганнях у складі сільської команди. У нього залишились бабуся, батьки та молодший брат. Ніс службу Іван Дубей в 8-му окремому мотопіхотному батальйоні, який входить до складу 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

На фото Іван Дубей

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...