Засідання суду вбивці болгарки знову відклали через адвоката

11 грудня в Івано-Франківському міському суді розпочалося четверте підготовче засідання у справі туркмена Ельдара Астанова, підозрюваного у вбивстві болгарської студентки. На попередньому засіданні, зокрема...

11 грудня в Івано-Франківському міському суді розпочалося четверте підготовче засідання у справі туркмена Ельдара Астанова, підозрюваного у вбивстві болгарської студентки.

На попередньому засіданні, зокрема захисник Ельдара Астанова переконувала суддів, що хлопець не вбивав дівчину. Суд ухвалив продовжити тримання під вартою на 60 днів – до 7 січня 2018 року, пише “МІСТО”.

28 листопада підозрюваний заявив, що хоче змінити адвоката, бо останній написала заяву про відмову від її послуг. 6 грудня підозрюваний попросив суд призначити йому державного адвоката, бо його новий захисник, з яким він мав укласти договір, знаходиться у лікарні.

Сьогодні, 11 грудня, на четвертому підготовчому засіданні у залу суду доставлено підозрюваного Ельдара Астанова. Знову не не з’явилася потерпіла сторона – брат вбитої болгарки Дішлі Осман. Раніше повідомлялося, що потерпілий просив проводити судове засідання без його участі.

На засіданні присутній державний захисник підозрюваного. За збігом обставин державним адвокатом виявилася Тетяна Булін-Соколова, від послуг якої і відмовився Ельдар. Суддя каже, що так сталося через автоматичний розподіл. Туркмен проти і наполягає на зміні захисника.

 Захисниця каже, що у ході досудового розслідування між нею і підозрюваним не було розбіжностей,  що Ельдар проти – дізналася буквально перед початком засідання. У зв`язку з відсутністю перекладача підготовче засідання знову відкладають. Прокурор наголосив, що наступного разу перекладач 100% буде. Розгляд відкладено на 22 грудня.
 

Категорії
Новини
Новини
Loading...