Чоловік, який підрізав у маршрутці патрульного, не з’явився на суд

Сьогодні, 12 грудня в апеляційному суді мало відбутись засідання про зміну запобіжного заходу франківцю, який підрізав патрульного у маршрутці. Нагадаємо, 2 грудня в салоні...

Сьогодні, 12 грудня в апеляційному суді мало відбутись засідання про зміну запобіжного заходу франківцю, який підрізав патрульного у маршрутці.

Нагадаємо, 2 грудня в салоні маршрутки №38 40-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння конфліктував з іншим пасажиром. В той час в маршрутці перебував 25-річний інспектор патрульної поліції Івано-Франківська. Поліцейський спробував заспокоїти нетверезого пасажира, і як наслідок, отримав удар ножем в ногу.

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 («Хуліганство») Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у виді домашнього арешту. 

Водночас прокуратура подала апеляційну скаргу, адже на їхню думку запобіжний захід занадто м’який. Вони просять у суді змінити його на тримання під вартою.

Однак на сьогоднішнє засідання не з’явився підозрюваний, пише Бліц-інфо.

Суддя зазначив, що той був належно проінформований, тож причини неявки суду невідомі. Відтак прокурор просив перенести справу, оскільки без підозрюваного її розглядати не можуть.

Наступне засідання має відбутись о 9 годині 20 грудня.

Читайте також: На Прикарпатті рятувальники через вікно діставались до жінки, що потребувала термінової допомоги

Категорії
Новини
Новини
Loading...