У Франківську нагородили кращих спортсменів року. ФОТО

Сьогодні, 27 грудня, в Івано-Франківську розпочалося засіданні колегії управління спорту. На початку засідання голова облдержадміністрації нагородив кращих спортсменів області за підсумками 2017 року. “Мені...

Сьогодні, 27 грудня, в Івано-Франківську розпочалося засіданні колегії управління спорту.

На початку засідання голова облдержадміністрації нагородив кращих спортсменів області за підсумками 2017 року.

“Мені приємно, що ми маємо можливість спільно з депутатами відзначити найкращих спортсменів та їхніх тренерів грошовими нагородами. Я всім бажаю, щоб у 2018 році ви були здорові, без травм та, щоб ваші наставники мали можливість втілювати всі свої плани. Миру, злагоди та добра.” – зазначав Олег Гончарук

Очільник обласної адміністрації повідомив, що на 2018 вже розроблено план для ефективнішої підготовки спортсменів до змагань. Також він пообіцяв виділити кошти на підтримку спорту.

Окрім цього на засіданні вручили відзнаку заслуженого тренера України Якушенко Аїді Вікторівній.

“Хочу побажати нашим спортсменам, щоб у наступному році було без травм. Дуже хотів би з акцентувати увагу до закону України про допінг, де буде 5 поправок та кримінальна відповідальнсть, зніматимуться звання з тренерів та спортсменів. Ми з понад 200 країн на 4 місці, це великий ризик”, – сказав Роман Вірастюк.

Чиновники нагородили грамотами й інших визначних тренерів Прикарпаття. А призери спортивних чемпіонатів Європи отримали  грошові сертифікати на суму 3, 5, 7, 10 та 15 тисяч гривень.

Читайте також: У Франківську запрацює ще один тролейбусний маршрут

Категорії
Новини
Новини
Loading...