Коньяк, шоколад та кролі: поліція затримала на гарячому прикарпатських горе-крадіїв

Прикарпатські правоохоронці встановили особи трьох злодіїв, що намагались привласнити чуже майно. Про це повідомляє прес-служба національної поліції області.  Відтак, в одному з магазинів м....

Прикарпатські правоохоронці встановили особи трьох злодіїв, що намагались привласнити чуже майно.

Про це повідомляє прес-служба національної поліції області. 

Відтак, в одному з магазинів м. Городенка, 29-річний чоловік напідпитку намагався поцупити дорогий коньяк, але вчасно був затриманий охороною. Проте на цьому він не зупинився – пішов до іншого магазину та сховав у внутрішню кишеню куртки  лікер  «Шеріданс».

Інший крадій орудував у одному із супермаркетів Івано-Франківська. 27-річний місцевий житель зайшов до приміщення торгового залу і, поки ніхто не бачив, нахапав шоколаду загальною вартістю 1500грн. При спробі покинути магазин “ласуна” затримала охорона. 

На Калущині ж правоохоронці затримали 39-річного чоловіка, який раніше притягувався до відповідальності за майнові злочини. Зловмисник посеред ночі вкрав із господарства 61-річної бабусі, мешканки сусіднього села, двох кролів. Наступного дня злодій продав тварин невідомцю, чим завдав збитків господині на суму 600 гривень. 

За цими фактами розпочато кримінальні провадження. Максимальне покарання, що загрожує крадіям – позбавлення волі на строк до трьох років. 

Читайте також: Водіїв попереджають про вантажівки з великогабаритним вантажем на дорогах Прикарпаття. ФОТО

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...