Зникла прикарпатка залишила “прощальний” лист своїй сім’ї

Вчора, 16 січня, о 10:00 молода мама вирушила автобусом з Угринова до Івано-Франківська й зникла зі зв’язку. Правоохоронці разом із родичами знайшли лист, де...

Вчора, 16 січня, о 10:00 молода мама вирушила автобусом з Угринова до Івано-Франківська й зникла зі зв’язку. Правоохоронці разом із родичами знайшли лист, де жінка просить вибачення та прощається зі своїм 3-ьох місячним сином, чоловіком і свекрухою. 

 
Лист 28-річна Ірина Чечель року написала, 16 січня, напередодні свого зникнення. Нічого підозрілого рідні не помітили. Цю інформацію журналістам МІСТА розповіла одногрупниця Ірини – Юлія.

Версія про те, що жінка могла поїхати до родичів чи друзів перевіряється. Проте родичі запевняють, що повідомленні і нічого не знають. Ніхто достовірно не може сказати й те, чи заходила зникла в автобус. І де саме востаннє бачили її люди – також невідомо.

Родина дала правоохоронцям лист. Жінка описала багато емоцій. Наразі поліціянти розглядають версію самогубства. Припускають, що можливо, це післяпологова депресія так вплинула на зниклу. 

Лист, який Ірина залишила, поліція вилучила в ході розпочатого кримінального провадження.

Нагадаємо, Ірина Чечель (Вівчар) працювала до народження дитини сімейним лікарем в одній з поліклінік Івано-Франківська. Нині Ірину розшукують рідні й друзі, які звернулися в поліцію.

Прикмети: одягнута в сіру куртку і джинси. 

Якщо хтось бачив чи має якусь інформацію потрібно телефонувати на лінію “102” або на за номером (050) 85-47-593  – сестра Ірина.

Читайте також: У сусідній області “мередес” протаранив патрульне авто

Категорії
Новини
Новини
Loading...