Пожежні диспетчери підвищують рівень підготовки. ФОТО

24 та 26 січня компанію “Прикарпатобленерго” відвідали 100 диспетчерів пожежно-рятувальних підрозділів області, щоб ознайомились із специфікою роботи фахівців кол-центру. Зустріч диспетчерів пожежно-рятувальних підрозділів з...

24 та 26 січня компанію “Прикарпатобленерго” відвідали 100 диспетчерів пожежно-рятувальних підрозділів області, щоб ознайомились із специфікою роботи фахівців кол-центру.

Зустріч диспетчерів пожежно-рятувальних підрозділів з енергетиками була організована в рамках проведення занять з підвищення рівня підготовки диспетчерів пожежно-рятувальних підрозділів управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області – пише МІСТО

“Енергетична компанія та управління ДСНС співпрацюють у випадках, коли виникають надзвичайні ситуації, пов’язані зі знеструмленням об’єктів. Особливо швидко потрібно реагувати, коли виникають ситуації, які загрожують життю людей. Таке взаємоінформування повинне бути на високому рівні, дії – злагодженими, бо від цього залежить безпека людей”, — пояснює Інна Ковальська, начальник кол-центру обленерго.

Відвідувачам розповіли про історію компанії та історію створення кол-центру. Гостей найбільше цікавила специфіка та методика роботи спеціалістів кол-центру енергокомпанії. Диспетчери ДСНС приймають виклики та звернення про небезпечні ситуації, тому постійно вдосконалюють свої методи збору та опрацювання інформації. Щоб гості могли на власні очі побачити, як оператори кол-центру приймають дзвінки споживачів, їх запросили на екскурсію до кол-центру.
На завершення диспетчери ДСНС відвідали корпоративний музей компанії.

Як відомо, кол-центр енергокомпанії розпочав роботу 25 січня 2011 році. Центр обслуговує телефонні звернення клієнтів за принципом 24/7/365. Щомісяця опрацьовують близько 60 тис. дзвінків.

Категорії
Новини
Новини
Loading...