Українсько-французький трилер зніматимуть у Карпатах

Актори світового маштабу приїдуть до Закарпаття на зйомки фільму “Останній крок”. Зокрема, Жан Рено зіграє головну роль у стрічці. 26-го січня Державне агентство України...

Актори світового маштабу приїдуть до Закарпаття на зйомки фільму “Останній крок”. Зокрема, Жан Рено зіграє головну роль у стрічці.

26-го січня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «ІСТ ВЕСТ ПРОДАКШН» контракт про надання повнометражному фільму «Останній крок» державної фінансової підтримки розміром 21 млн 630 тис. грн. Загальна вартість виробництва фільму – 73 млн 877 тис. 206 грн.

«Останній крок» – це спільний проект України та Франції, повідомляється на сторінці ДержКіно в мережі Facebook.

Проект цієї стрічки став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Режисером та автором автором сценарію фільму є француз Фредерік Петіжан.

Найбільш розшукуваний з-поміж анонімних найманих вбивць, Генрі насолоджується самотньою відставкою на березі маленького віддаленого озера в Канаді. Дівчина при смерті, після тяжкого нещасного випадку на мотосанях, знаходить прихисток у його шале. Чоловік, котрий усе життя вбивав, вперше рятує життя…
За словами режисера Фредеріка Петіжана: «Останній крок – це розповідь на межі психологічного трилера та фільму-ініціації, між вчорашнім та сьогоденним, де кожен елемент підкреслюється та посилюється ретроспективою. Ця розповідь виводить на сцену Генрі, героя кількох днів, що дивно сплетені між собою за допомогою ненависті та зачарованості».

“Залучення до співпраці Жана Рено як кінозірки світового рівня, окрім перспективності власне проекту, означає ще й визнання української кіноіндустрії світовою професійною спільнотою”, – зазначив Голова Держкіно Пилип Іллєнко.

У фільму зірковий каст: головну роль виконає відомий актор французького кіно Жан Рено, для якого ця стрічка стане заключною в його кінокар’єрі, канадська акторка Сара Лінд, англійський актор Том Хоппер, американський актор Гарі Дурдан, а також українські актори Ігор Цишкевич, Маргарита Бурковська, Олег Карпенко та інші.

Зйомки фільму будуть проходити у Карпатах (на озері Синевир), у Києві, в Нью-Йорку та в Канаді.
Вихід стрічки у прокат запланований на 2019-ий рік.

Категорії
Новини
Новини
Loading...