На Прикарпатті діти 8 кілометрів йдуть до школи через ліс, поле і аварійний міст

В одному з сіл на на Прикарпатті діти ходять до школи вісім кілометрів. Їхня дорога пролягає через аварійний міст та ліс. У цілях безпеки,...

В одному з сіл на на Прикарпатті діти ходять до школи вісім кілометрів. Їхня дорога пролягає через аварійний міст та ліс. У цілях безпеки, дітей в школу супроводжують дорослі.

Ще десять років тому в с. Грушів була школа, втім її закрили, адже там вчилося лише 8 дітей. Тепер найближча альмаматер за декілька кілометрів. Якщо пощастить — хтось з дітей поїде попуткою, але таке буває не часто. Причина — аварійний міст, тому й машин тут не багато, а діти змушені ходити – пише МІСТО

Дорога до школи займає трохи більше, ніж годину. На перший урок діти часто спізнюються і вчителі ставляться до цього з розумінням.

Ще минулого навчального року дітей до школи підзвозив шкільний автобус, але з осені вже не приїжджає. Та автобус все-таки пообіцяли знайти. Селян про це повідомили районні чиновники і сьогодні жителям Грушева обіцяли розповісти особисто: хто, як і за яких тепер возитиме школярів, йдеться у сюжеті ТРК Україна.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...