В Івано-Франківській ОДА оголошено конкурс на заміщення трьох вакантних посад

На всі три посади конкурси проводяться на безстрокове призначення. Конкурс оголошено на такі посади директора департаменту охорони здоров’я, заступника директора Державного архіву Івано-Франківської області та...

На всі три посади конкурси проводяться на безстрокове призначення.

Конкурс оголошено на такі посади директора департаменту охорони здоров’я, заступника директора Державного архіву Івано-Франківської області та заступника директора юридичного департаменту.

Документи на зайняття вакантної посади заступника директора Державного архіву Івано-Франківської області, який також буде начальником відділу використання інформації документів, приймаються до 16:00 години 14 лютого 2018 року. Конкурс відбудеться 20 лютого 2018 року о 13:00 годині за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 321.

Посадовий оклад – 5850 грн (плюс надбавки, доплати та премії).

Таку ж саму зарплату отримувтаиме заступник директора департаменту (начальник управління земельно-правових відносин) юридичного департаменту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Документи приймаються до 16:00 години 12 лютого 2018 року. Конкурс відбудеться 14 лютого 2018 року о 10:00 годині за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 321 

Найбільший посадовий оклад обіцють директору департаменту охорони здоров’я – 8000 грн, без урахування надбавок, доплат та премій.

Вимоги до кандидата: вища освіта медичного спрямування та досвід роботи не менше двох років на посадах державної служби категорій “Б” чи “В”, або в органах місцевого самоврядування, або на керівних посадах підприємств, установ та організацій в закладах охорони здоров’я області незалежно від форми власності.

Документи на заміщення посади директора департаменту охорони здоров’я приймаються до 16:00 години 14 лютого 2018 року. Конкурс відбудеться 20 лютого 2018 року о 10:00 годині.

Детальнішу інформацію можна отримати за посиланням>>>.

Читайте також: Олександр Сич: у Польщі за вигук “Слава Україні” можна буде отримати до 3 років в’язниці

Категорії
Новини
Новини
Loading...